
June 27, 2020
وزارت صحت عامه افغانستان می گوید در ۲۴ ساعت گذشته هیچ رویداد مثبت ویروس کرونا در کابل ثبت نشده است.
این وزارت امروز شنبه ( ۷ سرطان) ازکاهش قابل توجه رویداد مثبت ویروس کرونا در کشور خبر میدهد و می گوید که در یک شبانه روز گذشته ۱۶۵ رویداد مثبت به ثبت رسیده است.
براساس امار این وزارت ، در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ تن از مبتلایان ویروس کرونا در ولایت های خوست ، هلمند ، پکتیا ، سمنگان ، بدخشان و ارزگان جان باختند و ۳۸۸ تن دیگر بهبود یافته اند.
در ۱۶۵ رویداد های تازه ثبت شده که کابل شامل آن نیست در ولایت های پکتیا (۳۴) ،هرات (۲۷) ،غزنی۲۱) ،کندهار(۱۹) ، پکتیکا(۱۷)، خوست(۱۰)، نورستان(۸)،لغمان، بلخ و ننګرهار هرکدام (۷) ،هلمند (۴)، ارزګان(۳) و سمنګان(۱) مورد ویروس کرونا ثبت شده اند.
با نشر این آمار مجموع مبتلایان ویروس کرونا در افغانستان به ۳۰۶۱۶ تن ، جان باخته گان ۷۰۳ تن و شمار بهبود یافته گان به ۱۰۶۹۴ تن رسید.